href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Moto GP Mugello 2018

 
 
   
 
   
 

Nezvanično Svetsko prvenstvo u Moto GP trkama. Idilična Toskana sa mirisom benzina i roštilja. Srce i duša Italije na najveći italijanski praznik Dan Republike. Hoće li deda Rosi uvećeti slavlje i obradovati preko 100.000 gledalaca ili će Dovi polako zauzeti njegovo mesto u srcima italijana, možda i ruki Morbidelli...A velike su šanse da im i prošlogodišnji šampion Marc Marquez pokvari slavlje. Dukatijeva kuća je blizu, hoće li trofej završiti u komšiluku. Uživajte!


Grupni BUS polazak iz Beograda, 1 noćenje sa doručkom u Hotelu 3* i ulaznica za nedeljnu trku i poseta muzeju Enco Ferari već od 249€ ***Last Minute cena 209€***

*****LAST MINUTE POPUST 40€ POSLEDNJE DVE SOBE*****

POSEBAN POPUST 10€ PO OSOBI ZA PUTNIKE KOJI UPLATE PAKETE ZA DVE ILI VIŠE TRKA*


VN Italije

Trkalište Automotodrom Mugello Circuit 03/06/2018

Autobuski prevoz : BEOGRAD

Program putovanja:

01.06.2018 (petak)
Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (17-18h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima zbog pauza i prelaska granica.

02.06.2018 (subota)
Dolazak u Modenu u veličanstveni muzej posvećen Enzu Ferariju, koji se zove Museo Casa Enzo Ferrari i prostire se na preko šest hiljada kvadratnih metara. Izgrađen je oko Ferarijevog rodnog mesta i još uvek se u njemu oseća duh mehaničarske radnje Alfreda Ferarija "Museo Casa Enzo Ferrari". Posle ture po muzeju kratka šetnja ulicama prelepe Modene. Odlazak u hotel u predgrađu Bologne, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

03.06.2018 (nedelja)
Rano ujutru nakon doručka, polazak na trkalište Mugello. Potrebno je rano da krenemo da bi izbegli gužve i što lakše stigli do staze. Gledanje treninga i trka svih kategorija. Nakon trke oko 16h skup grupe kod autobusa i polazak ka Beogradu. U ranim jutarnjim satima (ponedeljak oko 6-7h) dolazak u Beograd. Kraj programa.

Cena paketa uključuje:
autobuski prevoz iz Beograda, ulaznicu za zonu "Prato Night&Day" za nedeljnu trku, ulazak u muzej Enco Ferari u subotu, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u predgrađu Bolonje, organizaciju putovanja, pratioca grupe.

Cena paketa ne uključuje:
međunarodno zdravstveno osiguranje, individualne troškove putnika.
Doplata za jednokrevetnu sobu 25€, za osobe koje ne žele spajanje sa drugim putnicima.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA FORMIRANJE GRUPE JE 40.

POGLEDAJTE VIDEO o destinaciji:
MOTO GP MUGELLO

Kontakt:
Poslovnica SKIFUN: 011/655 76 67
E-mail:
info@skifun.rs


Raspoloživost: ponuda je radjena na dan 28.05.2018. i važi do popune mesta po ovoj ceni. Možemo ponuditi i alternativni prevoz i smeštaj.Savetujemo da požurite sa rezervacijom.
Rezervacija je garantovana isključivo uplatom akontacije u iznosu od 40%.
 
   

 
Mugello
mugello_mapa
ferrari_muzej
 
-->