+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Moto GP Barcelona

Početna strana  >  auto-moto  >  Barselona
Smeštaja
1 Smeštaja
loading ...

programDomaća trka za mnoge španske vozače, ali opet nisu najpopularniji, desetostruki pobednik je Deda. Posle Rima, Barcelona je grad sa najvećim brojem motora u Evropi, pa otuda i popularnost ove trke ima neverovatne razmere. Jedno od mesta koje će Marc marques najjače braniti, a već se pojavljuje nova generacija sa Quartararaom i Morbidelijem na čelu...Vraća se i Zarco! Favorit je jasan, ali...
Provedite 4 dana u ovom neverovatnom gradu, omiljenoj destinaciji milionima turista. Avio prevoz iz Beograda i hotel u centru grada će vam omogućiti da osetite sve čari gaudijeve i mesijeve Barcelone.

Cena FIRST MINUTE paketa već od 489€ po osobi važi za rezervacije do 31.3.2020. 

Avionski prevoz iz Beograda
Uključene sve avio takse i čekirani prtljag od 23kg
Hotel u centru Barcelone, 50m od najpoznatije ulice La Ramble

Ulaznica za nedeljnu trku, General admission
Transfer aerodorm-hotel- aerodrom
3 slobodna dana za obilazag Barse
 

 
06.06.2020 (subota)
Polazak iz Beograda sa aerodroma Nikola Tesla u 06:45h. Sletanje u Barselonu u 09:25h. transfer do hotela, slobodno vreme. Noćenje.

07.06.2020 (nedelja)
Doručak, odlazak na železničku stanicu Sants ili Paseo de Gracia, kupovina karata za gradski voz do mesta Montmelo (25km severo-zapadno od Barselone cca.3€ po pravcu). Sa železničke stanice u Montmelu transfer shuttle busom do staze (cca.2€ po pravcu) ili pešaka (cca.45min). Slobodno vreme na stazi i uživanje u trkama. Povrartak u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

08.06.2020 (ponedeljak)
Doručak. Slobodno vreme za obilazak Barselone, noćenje.
09.06.2020 (utorak)
Doručak. odjavljivanje iz hotela i slobodno vreme do dolaska transfera za aerodrom (oko 17h), transfer do aerodroma Barselona i let za Beograd u 20:25h. Po sletanju u Beograd kraj programa.

Cena paketa uključuje:
avionski prevoz iz Beograda sa svim avio taksama, čekirani prtljag od 23kg, ručni prtljag od 8kg, ulaznicu za zonu general Admission za nedeljnu trku, 3 noćenja sa doručkom u hotelu u strogom centru Barselone, lokalnu gradusku taksu 0,75€ po osobi po noći, organizaciju putovanja, pratioca grupe.

Cena paketa ne uključuje:
kartu za voz od Barselone do Montmela (cca.3€ po pravcu), shuttle bus kartu od železničke stanice u Montmelu do trkališta Catalunya (cca.2€ po pravcu), međunarodno zdravstveno osiguranje, individualne troškove putnika.
 


GalerijaSmeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.