+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Formula 1 Monza

Početna strana  >  auto-moto  >  Monza
Smeštaja
1 Smeštaja
loading ...

programNekrunisana kraljica među svim stazama u Formuli 1. Najčuvenija staza i najpoznatija trka u najbržem cirkusu na svetu. Staza koja se nalazi u komšiluku čuvene Scuderie i gde će se tribine crveneti od crvenih zastava sa crnim konjićem... Staza na kojoj se postižu najveće brizine, i staza sa najpoznatijom krivinom u Formuli 1, moćnom Parabolicom... Uživajte i zvucima moćnih motora i srži Formule 1. Ako na nekoj stazi Mercedes nije favorit, onda je to ova staza!

Cena paketa već od 249€ po osobi 

Autobuski prevoz iz Beograda
Noćenje sa doručkom u hotelu 4* na obodu Bergama
Ulaznica za nedeljnu trku i subotnje kvalifikacije General admission

Upoznavanje sa stazom i samom Monzom
Slobodno veče u prelepom Bergamu
pratilac grupe i predstavnik agencije
 

 
VN Italije - Monza

Trkalište Monza 08/09/2019

Autobuski prevoz : BEOGRAD

Program putovanja:

06.09.2019 (petak)
Polazak iz Beograda u poslepodnevnim satima (oko 18h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa usputnim zadržavanjem zbog pauza i prelaska granica.

07.09.2019 (subota)
Dolazak u Monzu u prepodnevnim satima. Odlazak na trkalište na kvalifikacije i trening. Oko 16h sastanak putnika kod autobusa i povratak za Hotel u Bergamu, čekiranje u hotelu. Slobodno vreme, možete iskoristiti za obilazak mesta, večeru u restoranima. Noćenje.

08.09.2019 (nedelja)
Doručak. Posle doručka odlazak na trkalište Monza. Po završetku trke oko 17:30h sastanak kod autobusa i polazak za Beograd. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske. U ranim jutarnjim satima (ponedeljak oko 6-7h) dolazak u Beograd. Kraj programa.
Cena paketa uključuje:
autobuski prevoz iz Beograda, ulaznicu za zonu General Admision za subotnje kvalifikacije i nedeljnu trku, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u okolini Bergama, organizaciju putovanja, usluge pratioca grupe.

Cena paketa ne uključuje:
međunarodno zdravstveno osiguranje, doplatu za bolja mesta na trkalištu (pitati u agenciji), individualne troškove putnika.
Doplata za jednokrevetnu sobu 50€, za osobe koje ne žele spajanje sa drugim putnicima.

***MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 40
 


GalerijaSmeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.