+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Vijetnam od juga do severa

Početna strana  >  daleke-destinacije  >  Ho-Chi-Minch
Smeštaja
0 Smeštaja
loading ...

programMnogi kažu za Vietnam da je Tajland 21.veka. Ondosno da ćete u njemu naći sve ono što je Tajland izgubio preteranom komercijalizacijom. Ovo putovanje će Vam omogućiti da vidite sve najbitnije znamenitosti ove prelepe zemlje u pratnji vodiča na engleskom jeziku sa organizovanim transferima i obrocima i slobodnim vremenom za individualna razgledanja. Krenite iz ekonomskog središta zemlje Ho Chi Minha, nekadašnjeg Saigona, pa preko obalskih bisera Da Nanga i Hoi Ana do prestonice Hanoia i čarobnog zaliva Ha Long gde ćete uživati u krstarenju i kristalno plavoj vodi koja vas mami da uskočite u nju. Ljubazni domaćini će Vam dokazati zašto za Vietnamce kažu da su neverovatno ljubazni a vaše putovanje može i da se produži po vašoj želji. Mi predlažemo Phu Quoc ostrvo, Nha Trang i Mui Ne letovališta ili neko drugo mesto po vašem izboru.

Cena paketa od 1190€ po osobi 
Program putovanja :

Preporučena avio karta

BEOGRAD - DOHA 12:15 18:20
DOHA – HO CHI MINH 01:05 08:05
HO CHI MINH - DA NANG 16:00 17:00
DA NANG - HANOI 15:00 16:00
HANOI - DOHA 20:20 23:15
DOHA - BEOGRAD 06:55 11:15

1.dan - polazak Dolazak na aerodrom Nikola Tesla 2 sata pre poletanja. Let za Ho Chi Minh preko Dohe (ili alternativnog aerodroma) prema važećem redu letenja.
2.dan - dolazak u Ho Chi Minh- Sletanje u Ho Chi Minh. Organizovani transfer do hotela, smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan - delta Mekonga, Cai Be plutajuća pijaca (doručak, ručak) Dan počinjete vožnjom inikombijem od Ho Chi Minha do delte reke Mekong. Vozeći se čamce videćete sve najiteresantnije tačke ogromnog prostranstva ove moćne reke: Cai Be plutajuća pijaca, napravićete pauzu da vidite kako lokalno stanovništvo u svojim kućama priprema slatkiše od kokosa, papir od pirinča, kokice i vino od pirinča. Imaćete slobodno vreme da uživate u tradicionalnoj muzici i tropskom voću na Tan Phong ostrvu. Za ručak probajte lokalni specijalitet ribu slonovo uvo u lokalnom domu. Noćenje u Ho Chi Minhu.
4.dan - Chu Chi tuneli, odlazak u Da Nang (doručak, ručak) Istražićete čuvene Chi Chi tunele i saznati kako su Vietkongovci preživljavali u podzemnim bazama za vreme Vietnamskog rata. Nakon ručka u tradicionalnom restoranu organizovan transfer do aerodroma i let za Da Nang. Nakon sletanja transfer u hotel, slobodno vreme i noćenje.
5.dan - dan za uživanje (doručak) Sobodan dan za uživanje u moru i znamenitostima Da Nanga. Popularnog letovališta u centralnom Vietnamu. Noćenje.
6.dan - obilazak Hoi Ana- (doručak) Odjava iz hotela i transfer do Hoi Ana. Obilazak drevnog grada Hoi Ana pešeka je najbolji način da steknete utisak o neverovatnoj lepoti ovog grada. Dobićete odelo šiveno po meri, ono po čemu je ovaj grad poznat, a popodne posetite svetilište My Son iz 3 veka koje se nalazi na listi UNESCO svetske baštine. Noćenje u Hoi Anu.
7.dan - gastro tura Hoi An (doručak, ručak) Obilazite okolinu Hoi Ana na biciklu i upoznajte njegovu kuhinju. proći ćemo pored terasastih pirinčanih polja da posetimo karakteristično lokalno selo. Probaćete tradicionalni specijalitet iz ovog kraja Cao Lau. Naučite da pravite lokalnu poslasticu Belu ružu, odlazimo u Cam Nam da probamo Ying-Yang balansiranu ishranu. Noćenje u Hoi Anu.
8.dan - gradska tura u Hanoiu (doručak, ručak) Doručak i čekiranje iz hotela. Transfer do aerodroma Da Nang za let za Hanoi. Obilazeći Hanoi videćete Temple of Literature (prvu carsku školu u Vietnamu), Hoan Kiem jezero, Hram planinskog žada, toranj But, most Huc (crveni drveni most) ...obiđite stari grad vozeći se biciklo-taxsijem (pedicab)... Noćenje.
9.dan - zaliv Ha Long (doručak, ručak, večera) Shutlle bus će Vas pokupiti ispred vašeg hotela i nakon četvoročasovne vožnje dovesti do nestvarnog zaliva Ha Long gde ćete se ukrcati na brod. Krstarenje sa jednim noćenjem će Vas ostaviti bez daha. Smaragdna voda, nestvarne pećine i stene brežuljci koji izranjaju iz vode će svakoga naterati da pomisli da sanja. Noćenje na Junk (tradicionalnom) brodu.
10.dan - povratak u Hanoi (doručak, ručak) Nakon doručka slobodno vreme za kupanje i sunčanje u smaragnoj vodi. Nakon ručka povratak u Hanoi shuttle busom. Noćenje.
11.-12.dan - Kraj ture (doručak) Nakon doručka slobodno vreme do transfera za aerodrom za povratni let. Let za Beograd preko Dohe (ili alternativnog aerodroma) prema važećem redu letenja. Nakon sletanja u Beograd KRAJ TURE.

Cene:
Cene paketa su po osobi, prema trenutnoj raspoloživosti avio karata i iznose:

Paket hotela 3* - 1.190€
Paket hotela 4* - 1.445€
Paket hotela 5* - 1.725€


Važne informacije:
Minimualni broj osoba za turu je 2
Ture funkcionišu po principu spajanja grupe sa drugim putnicima iz clog sveta, maksimalni broj osoba u grupi je 10
Ture se organizuju tokom cele godine otprilike 7-8 puta mesečno i datumi su fiksni. Po nekada u zavisnosti od vaše avio karte potrebno je da imate dodatnu noć u odlasku ili povratku sa ture, ali to u Vietnamu nije skupo, cene idu od 30€ (u hotelima sa 3-4*) za dvokrevetnu sobu pa naviše
Na početku i na kraju ture uvek je moguće produžiti vaš boravak ili u nekom od gradova koje želite ili u nekom letovalištu što se naknadno doplaćuje
Avio karte na međunarodnom letu imaju uticaj na cenu aranžmana, u terminima praznika i godišnjih odmora cene avio karata su značajno veće, pa to samim tim i povećava cenu aranžmana.
Cena tura su konstantne tokom cele godine osim u periodu praznika ( 30.januar - 25.februar; 15.-30.april; 25.-31.avgust; 18.-31.decembar). Doplate PO OSOBI u dvokrevetnoj i trokrevetnoj sobi iznose Paket 3* - 140€; Paket 4* - 180€; Paket 5* - 360€
Jednokrevetna soba je moguća uz upit i doplatu
Postoje popusti za decu 0-5 godine 90% na cenu ture i 50% za decu 6-10 godina na cenu ture ukoliko dele ležaj sa roditeljima.

Paket uključuje:
povratnu avio kartu sa avio taksama na navedenim relacijama (u zavisnosti od raspoloživosti mogući su letovi i drugih avio kompanija)
1 ručni prtljag do 8 kg + 1 čekirani prtljag do 20kg na domaćim ltovima i 30kg na internacionalnim
transfer aerodrom - hotel - aerodrom
svi navedeni transferi minibusevima ili busevima po programu (klimatizovani)
ulaznice za sve lokalitete
8 noćenja u dvokrevetnoj sobi u hotelima i 1 noćenje u dvokrevetnoj kabini na krstarenju
mineralna voda i obroci po programu (svakodnevni doručak, 6 x ručak, 1 x večera)
lokalni vodič na engleskom jeziku
pozivno pismo za vijetnamsku vizu, da se viza dobije prilikom ulaska u zemlju
organizaciju putovanja

Ne uključuje :
Vijetnamsku vizu
doplata za božićnu ili novogodišnju večeru
međunarodno zdravstveno osiguranje
bakšiši i napojnice za osoblje i vodiče
individualne troškove putnika
 

 
 


GalerijaSmeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.