Skijanje FRANCUSKA - Tignes, Val Thorens, Les 2 Alpes - SKIFUN
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Francuska

Neprikosnoveni adrenalin

Početna strana  >  Francuska

Više o Francuskoj

flag
Francuska sve sigurnije postaje jedna od najpopularnijih i najprestižnijih skijaških destinacija. Veliki izbor skijališta, povezana ski područja i nepregledni kilometri širokih staza koje vijugaju po francukim Alpima, prostrana područja za freeride i odlični snežni parkovi - sve su to činjenice koje jednostavno govore same za sebe.
Dodatna ponuda zimskih aktivnosti je izuzetno bogata i kvalitetna. Većina smeštajnih kapaciteta se nalazi neposredno na skijalištima i time omogućava udobnost omiljenog ski-in / ski-out boravka koje podrazumeva da iz apartmana na i sa skijališta dolazite i odlazite na skijama.
Put do Francuke je kvalitetan ali malo duži stoga vam preporučujemo pakete sa organizovanim autobuskim prevozom.
Francuska je pravi alpski raj za letnje sportske aktivnosti na otvorenom. Veliki izbor planinskih odmarališta, nepregledni kilometri uređenih pešačkih staza, izvrsni parkovi za brdske bicikle i mnoštvo jezera koja ulepšavaju tople letnje dane, govore u prilog svim ljubiteljima sporta. Predeo francuskih Alpa nudi hiljadu i jednu priliku za aktivan odmor, što svake godine privlači sve više ljubitelja planina.
Turistički centri takođe imaju širok izbor dodatne ponude koja zadovoljava i najzahtevnije goste. O hrani uopšte da i ne govorimo!

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.