Letovanje Hrvatska - Istra, Kvarner, Dalmacija - Zanimljivaputovanja.com
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Hrvatska

Početna strana  >  Hrvatska

HrvatskaMnogima je Hrvatska prva ideja kada neko spomene odmor na moru ... Setimo se nekih starih i lepih vremena, verovatno smo svi naučili tamo da plivamo, makar mi iz starije generacije. Sa svojim izuzetnim prirodnim lepotama, 1778km duga jadranska obala i više od 1000 ostrva nude širok spektar destinacija za savršen odmor.

Svaki obalni deo Hrvatske nudi nešto drugačije ... Istra je najzeleniji deo hrvatske obale, gde uspijevaju mnoge biljke i usevi zbog različitih vrsta tla. Između ostalog, plodno tlo izvrsno je za uzgoj vinove loze i maslina, a tartufi se nalaze i u Istri, pa je najbolji izbor za ljubitelje gurmane.

Kvarner i Dalmacija prošarani su mnogim ostrvima, koje mnogi Evropljani biraju za odmor, a sve više svetski poznatih zvezda u posljednje vreme odmara u Dalmaciji. Pored ostrva, plaža i čistog mora, Hrvatska nudi još mnogo prirodnih i kulturnih lepota. Mnogi romantični gradovi pozivaju vas da istražite njihove misteriozne ulice, a mnogi restorani mirišu na morske plodove i druge lokalne specijalitete.

Otkrijte to sa nama ...

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.