Skijanje ITALIJA - Dolomiti - Sella Ronda - SKIFUN
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Italija

Ljubav u Dolomitima

Početna strana  >  Italija

Više o Italiji

flag
Prihvatiti ono što život nudi , uživati i biti srećan. To je način življenja. To je Dolce Vita. Benvenuto alla Bella Italia!

Ceo Svet to misli a i mi u SKIFUN-u kao deo njega: Dolomiti su jedno od najlepših planina na svetu.

Odlična hrana, vrhunska vina, najlepši skijaški pejzaži, slikovita mesta i kvalitetan smeštaj su glavne odlike Italije koja je pojam savršenog zimskog odmora. Opis skijanja u Italiji je uvek bio i biće samo u superlativu. Proverite!

Bella Italia. Dolce vita. Dolce far niente. To su prve tri stvari koje nam padnu na pamet kad pomislimo na ovu zemlju. Italija je jednostavno savršen domaćin, Italijani su svoj životni stil dobro preneli u svoju turističku ponudu. Pored izuzetno kvalitetne ponude za brdski biciklizam, italijanska planinska odmarališta odlikuju i odlična kuhinja, vrhunska vina i zaista raznolik izbor dodatne ponude koja garantuju zadovoljstvo posetilaca!

Italijanska planinska odmarališta karakterišu mala mesta bogata tradicijom, luksuznim pogledom i karakteristično elegantnom sofisticiranošću. Mogućnosti za opuštanje su beskrajne kako za vaše telo i um, tako i za vaše nepce. Italija ne zna drugi način, pa tako ni mi!

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.