+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Naša odgovornost
Baš kao što se pravi prijatelj u nevolji poznaje tako je i važno da na putu imamo partnera na koga se uvek možemo osloniti. Naše zajedničko putovanje ne završava  se zaključivanjem ugovora i plaćanjem aranžmana, već se nastavlja i onda kada ste krenuli na put ili već stigli na destinaciju.
Svako putovanje je priča za sebe. Međutim, svako ko se odluči da putuje odlučuje i da napusti komfor svoga doma i prepusti se nepoznatom. Dobro i loše često prate jedno drugo i upravo zbog toga ekipa Zanimljivih putovanja je tu da, ukoliko na putovanju ipak nešto pođe po zlu, loše pretvori u dobro.
To znači da se ekipa Zanimljivih putovanja obavezuje da sa pažnjom odabere avio karte, partnera za hotelski smeštaj i dodatne usluge na destinaciji. A ako se i desi da su vam greškom menadžmenta objekta ili avio kompanije dodelili pogrešnu sobu ili kartu, naš tim vam je na raspolaganju 24h za svaku asistenciju. Može se i destiti da niste zadovoljni uplaćenom sobom, čak i tada nam se obratite kako bismo u saradnji sa hotelom pokušali da ipak ispunimo vaše želje.

Saradnja je po definiciji obostrana pa napominjemo i to da je veoma važno da nam ispravno i na vreme dostavite vaše lične podatke kao i da nam predočite sve što vam je bitno a da nam je neophodno za kreiranje i realizaciju vašeg putovanja. 
Samo obostranim učestvovanjem u komunikaciji možemo doći do toga da nema ni potrebe da se čujemo dok ste na putu već samo da nam se javite po povratku da nam kažete koliko ste se dobro proveli. 
 

Obiđite Svet, ekipa Zanimljivih putovanja je uz vas!
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.