EMTB ture Srbija- biciklizam-ture
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


ESrbija

Početna strana  >  Srbija  >  EMTB Srbija
Smeštaja
1 Smeštaja

ESrbijaŠta su to EMTB ture po Srbiji?

Grupa zaljubljenika u prirodu vodi vas u avanturu električnim biciklima u kojoj ćete umesto da brinete o vašoj fizičkoj spremi ići brže i dalje, a usput uživati u vežbi, pogledima i čistom vazduhu. Lepote vožnje bicikla kroz prirodu su sada na dohvat ruke ljudima raznih nivoa iskustva i fizičke spreme. Sve to zbog rastuće popularnosti električnih bicikala.

Električni bicikli pružaju pomoć prilikom vožnje uzbrdo. Mali, skriveni motori, čine velike razdaljne dostižnim. Naše ture su krojene tako da pružaju maksimum užitaka za minimum utrošene energije. Naš vodič će se pobrinuti oko eventualnih popravki, pomoći vam oko tehnika vožnje itd.

Termin i društvo birate sami!
Ture se organizuju za minimum 4 a maksimum 10 osoba. Skupite društvo, izaberite destinaciju i termin koji vam odgovara i to je to.
Sve ostalo je na organizatorima, oni će organizovati povratni prevoz sa polaskom iz Beograda ili Novog Sada, obezbediti bicikle, organizovati ručak i prijatno druženje nakon završene ture.
Ture počinju prepodne i uglavnom traju od 5 do 8 sati u zavisnosti od dužine trase i vaše volje i kondicije.
Za vožnju se koriste bicikle sa prednjom ili obe suspenzije.

P.S. Nemojte odustati ni ako niste iz Beograda niti Novog Sada, sigurni smo da možemo napraviti ponudu i sa polaskom iz nekog drugo grada.


snow

Galerija

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.