Bodrum - Turska - Letovanje - All-inclusive
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Bodrum

Početna strana  >  Turska  >  Bodrum
Smeštaja
7 Smeštaja

BodrumHalikarnas u antičkom periodu, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Luksuzno je letovalište danas i mnogi ga predstavljaju kao turski St.Tropez ili Monte Carlo. Poluostrvo sa mnogo malih uvala u kojima možete naći svoj mir. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije.
Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱ Halikarnasprima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Bodrum je od istoimenog aerodroma udaljen 35km.

ČARTER LETOVI za Bodrum su svake srede i subote počevši od 19.06.2021. Aranžmani mogu biti na 4,7,10,11,14,18 i 21 noćenja!
loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.