Turska - Kemer - letovanje - All-inclusive
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Kemer

Početna strana  >  Turska  >  Kemer
Smeštaja
13 Smeštaja

KemerFascinatna priroda ukrašena luksuzom hotela s naglašenim komforom i fascinantnim sadržajima za dodadno uživanje, idealna je porodična priča za odmor koja počinje čarter letom u idealno vreme i brzim transferom do hotela u kome je sve doživljaj. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi...Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Zbog neposredne blizine planine, klima je znatno prijatnija i svežija. Zimske temperature su oko 10°C, a letnje prosecne oko 28°C.
Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

ČARTER LETOVI za Kemer (aerodrom Antalija) su svake srede i subote počevši od 30.05.2021,a zatim svakodnevni od 17.06.2021.Aranžmani mogu biti na 4,7,8,10,11,14,15,17,18 i 21 noćenja!
loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.