+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Moto GP Misano

Početna strana  >  auto-moto  >  Misano
Smeštaja
0 Smeštaja
loading ...

programTrkalište na Rosijevom pragu, na 20 minuta od njegove kuće, možda poslednji put Deda vozi Moto GP kod svoje kuće... Na stazi koja nosi ime po njegovom velikom prijatelju Marku Simončeliju... Svi će želeti da on pobedi... Ali njegov do skoro naslednik a od pre par sezona najveći rival Marc Marques će učiniti SVE da upravo tu pobedi kao i prošle dve godine...Dovi i Petrux na Ducatiju se takođe pitaju...Mlada nada Quartararo ... Budite svedoci ovog istorijskog duela i ove u najavi fantastične trke u Misanu i posetite malo italijansko mesto Tavugliu, rodno mesto Valentina Rossija...

Cena paketa od 205€ po osobi
FIRST MINUTE CENA VAŽI ZA RETERVACIJE DO 31.03.2020 

Autobuski polazak iz Beograda
Noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Riminiju
besplatan izlet u Tavugliju

Fakultativni izlet u San Marino i šoping (naočare i parfemi) cena izleta 5€
pratilac grupe
kupanje u Jadranu
 

 
11.09.2020 (petak)
Polazak iz Beograda u kasnim poslepodnevnim satima (cca.17h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa usputnim zadržavanjem zbog pauza i prelaska granica.

12.09.2020 (subota)
Dolazak u Tavugliu, rodno mesto Valentina Rosija obilazak i slobodno vreme,zatim sledi polazak za San Marino (fakultativno 5€ doplata). Obilazak i šoping ovog prelepog mesta i bezcarinske zone. Oko 15h sastanak putnika kod autobusa i povratak za Rimini, čekiranje u hotelu. Slobodno vreme, možete iskoristiti za obilazak grada ili kupanje (letnja sezona još traje). Noćenje.

13.09.2020 (nedelja)
Doručak. Posle doručka odlazak na trkalište Marco Simonceli u Misanu na trke (Moto3, Moto2 i Moto GP). Po završetku trke oko 16:30h sastanak kod autobusa i polazak za Beograd. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske. U ranim jutarnjim satima (ponedeljak oko 10-11h) dolazak u Beograd. Kraj programa.
Cena paketa uključuje:
autobuski prevoz iz Beograda, ulaznicu za zonu Prato 1+2 nedeljnu trku, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Riminiju, obilazak Tavuglie, organizaciju putovanja, usluge pratioca grupe.

Cena paketa ne uključuje:
međunarodno zdravstveno osiguranje, doplatu za bolja mesta na trkalištu (pitati u agenciji), fakultativni izlet u San Marino (5€, minimum 30 putnika), individualne troškove putnika.
 


GalerijaSmeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.