Pariz-Francuska-Zanimljivaputovanja.com
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Paris

Početna strana  >  Francuska  >  Paris
Smeštaja
1 Smeštaja

ParisPariz je grad prestiža, grad visoke mode, kvalitetne hrane, ukusnih vina, neverovatnih slastičarnica, zadivljujuće arhitekture i visoke umetnosti. Glavni grad Francuske je jedan od arhitektonski bogatih gradova. Veličanstvene građevine svjedoče o bogatoj istoriji i proširile su se kroz staru gradsku jezgru, gdje su povezane širokim pariškim bulevarima. Iza njih, možemo se pretvoriti u uske i krivudave ulice, pune iznenađenja, koja nisu ni u najsavršenijim vodičima. Za milenijum, jedan turista ne može odoljeti da putuje u jednu od najlepših europskih metropola. Grad se već vekovima smatra najromantičnijim na svetu. Pariz će vas očarati i vratiti se u vaše sklonište sa zadovoljstvom.
U Parizu je takođe opisao poznati francuski pisac Victor Hugo u svom delu Les Miserables: Pariz je savršen, Pariz je plafon čovječanstva ... Svatko tko vidi Pariz misli da vidi temelj cele istorije, na nebu između neba i zvezda. Pariz je sinonim za kosmos ... nema granica. Pariz ne stvara samo zakone, već stvara i modu. Pariz može biti glup ako hoće, ponekad čak dopušta i taj luksuz ... To je više nego veliko, besprijekorno. Zašto? Zato što se nadate.

Ne propustite razgledavanje glavnih gradskih atrakcija:
Eiffelov toranj, muzej Louvre, katedrala Notre Dame, palata Versailles, pobjednička trijumf, bazilika Sacre Coeur, Elysee Fields, Disneyland, vožnja brodom duž rijeke Seni ...

Posjet gradu može biti još zanimljiviji ako ga posjetite na važnim događajima kao što su:
Nuit des Musées (maj)
Teniski turnir Roland Garros (kraj maja)
Féte de la Musique (jun) t
dnevna Bastilja (14. jul)
March Fashion Week (kraj septembra) t
Salon du Cholcolat (početak novembra)


snow

Galerija

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.