Punta Cana - Dominikana - letovanje - peščane plaže - egzotične destinacije
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Punta Cana

Početna strana  >  Dominikanska-republika  >  Punta Cana
Smeštaja
7 Smeštaja

Punta CanaDominikanska Republika je svakako prepoznatljiva i po All Inclusive resortima. Najpopularnije mesto za boravak turista je upravo Punta Cana. Punta Cana danas ima veliki broj hotela ispred kojih se nalaze prostrane plaže poput plaže Bavaro, Uvero Alto, Arena Gorda i drugih. Punta Cana može da bude dobar izbor i za one koji žele pasivniji odmor – da uživaju na plaži ispred svog hotela, piju koktele i opuštaju se uz more i sunce, a i za one aktivnije koji žele da se zabavljaju, uvek ima nekih aktivnosti: aerobik, boćanje, časovi baćate ili merengea ili da se druže sa lokalnim stanovništvom. Na plažama Punta Cane uvek ima lokalaca, koji su vrlo ljubazni, pa u razgovoru sa njima možete bliže upoznati njihov duh i kulturu.

Puta Cana je dobra polazna tačka i za izlete. Najpopularniji su: ostrvo Saona, džip safari gde se obilaze lokalne hacijende, vozite se zip-line-om, isprobavate domaću čokoladu, a ako želite možete obići i destilariju ruma. Tu je naravno i obilazak grada Santo Domingo, gde možete da vidite uticaj španske kulture i bolje se upoznate sa životom ljudi na Dominikani.

Baš zbog svega gore navedenog, Punta Cana može da se preporuči svima – za parove, društvo, kao i za porodice sa decom.Galerija

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.