Turska - Belek - luksuzni hoteli - all-inclusive
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Belek

Početna strana  >  Turska  >  Belek
Smeštaja
7 Smeštaja

BelekBelek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima sve više. Priča o samom gradu Beleku nije priča o istoriji i kulturi, već priča o prefinjenosti, luksuzu i ekstravaganciji. Mnogi od ultra modernih hotela spadaju među najbolje ne samo u Turskoj, nego i u celom svetu.
Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i kedrovim šumama i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Za decu su u većini hotela organizovani dnevni boravci i različite društvene igre, kao i delfinarijum sa animatorima. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

ČARTER LETOVI za Belek (aerodrom Antalija) su svake srede i subote počevši od 30.05.2021, a zatim svakodnevni od 17.06.2021. Aranžmani mogu biti na 4,7,8,10,11,14,15,17,18 i 21 noćenja!
loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.