Turska - Alanja - letovanje - All-inclusive
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Alanya

Početna strana  >  Turska  >  Alanya
Smeštaja
14 Smeštaja

AlanyaNa oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – grad ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ .
Gradom dominiraju dve ogromne peščane plaže Kleopatrina i Kejkubat, i tvrđava na poluostrvu koja razdvaja ove dve plaže, koja noću predstavlja raj za ljubitelje šetnje i kafića i restorana sa neverovatnim pogledom na zalazak sunca iznad Mediterana. Alanja ima neverovatno široku ponudu restorana sa lokalnim i drugim specijalitetima po pristupačnim cenama. Veći je grad koj ima dosta propratnog sadržaja, mnogo barova, diskoteka, parkova, prodavnica i šoping zona. U Alanji se nalazi jedan od najvećih Aqua parkova u Turskoj. Okolina Alanje je poznata po neverovatnoj prirodi i kontrastima što gostima omogućava veliki broj zanimljivih izleta po kojima će pamtiti svoj odmor.

ČARTER LETOVI za Alanyu (aerodrom Antalija) su svake srede i subote počevši od 30.05.2021,a zatim svakodnevni od 17.06.2021.Aranžmani mogu biti na 4,7,8,10,11,14,15,17,18 i 21 noćenja!
loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.