+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Legoland - Zabavna Nemačka za celu porodicu

Početna strana  >  putovanja-za-porodice  >  Legoland
Smeštaja
1 Smeštaja
loading ...

programLegolend park inspirisan kockama koje su svima nama obeležile detinjstvo, pružale mogućnost da svoju maštu pretvorimo u stvarnost. Danas se i dalje igramo sa svojom decom Lego kockama i uživamo u tome. Zato smo i pripremili ovo putovanje da u vrelim letnjim mesecima zajedno sa svojom decom otputujete u Legolend. Da uživate u carstvu igračaka i vodenim atrakcijama.
Park je veličine 26 fudbalskih igrališta i podeljen je u osam različitih oblasti. Svaka tematska oblast je dizajnirana da omogući herojima svih godina uživanje i istraživanje u Lego eksperimentalnom centru, rolerkosterima, vodenim atrakcijama i show predstavama. Centralno mesto u parku je miniland gde su u razmeri 1:20 predstavljeni poznati evropski gradovi i pejzaži sastavljeni od preko 25 miliona kocki.

Još jedna atrakcija iz bajke koju ćemo posetiti na ovom putovanju. Čarobni zamak Neuschwanstein, probudiće u vama sve one divne emocije koje imamo dok gledamo filmove Wolta Disneya. Disney je bio oduševljen ovim zamkom i prelepom prirodom Alpa u čijem se okrilju zamak nalazi, da je snimio fim o bajci Uspavana Lepotica i iskoristio zamak i prirodu kao inspiraciju za scenografiju ovog poznatog filma.
Deca će zajedno sa roditeljima ući u svet mašte, uživati u prelepom danu i svežini planisnkih venaca Alpa koji u letnjim mesecima pružaju pravo osveženje.
Na kraju ovog dinamičnog vikenda pripremili smo odlazak u Terme Erding, koje spadaju u najveći evropski park sa termalnom vodom. Kupanje u egzotičnom bazenu ispod palminog drveća, spuštanje niz 20 unutrašnjih i 2 spoljašnja tobogana ukupne dužine 1700 m. Dok se deca brčkaju i uživaju u vodenim čarolijama, roditelji mogu sebi da priušte ekskluzivne masaže u Royal day Spa. Jednom rečju zabava za sve.
***DETALJAN PLAN I PROGRAM BIĆE PROSLEĐEN ZAINTERESOVANIMA ZA PUTOVANJE KAO I PRIJAVLJENIM UČESNICIMA

KOME JE NAMENJENO
LEGOLEND je namenjen za čitavu porodicu. Deci svih uzrasta, od onih najmlađih koji tek sada otkrivaju carstvo Lego kocki do tinejdzera koji su uživali igrajući se, a sada mogu da se prisete tih dana kada su razvijali svoju maštu praveći razna zdanja od malenih kockica. Magija Legolenda nikada neprestaje, čak i kada odrastemo uživamo igrajući se sa decom.

ŠTA ĆEMO VIDETI
Legolend park
Zamak Neuschwanstein
Terme Erding
Grad Augsbur i predivnu prirodu Bavarske, išaranu padinama Alpa koji se strmo spuštaju do jezera u čijoj blizini turisti širom sveta pronalaze hladovinu i osveženje u vrelim letnjim danima.


Cena paketa za odrasle od 364€ po osobi
Cena paketa za decu do 16 god od 245€ po osobi 
Program putovanja:

PREPORUČENI TERMINI

02.08.-04.08.2019

1.dan -Polazak iz Beograda oko 19 h. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora.
2.dan -U prepodnevnim časovima dolazak u Zamak Neuschwanstein. Grupni obilazak zamka i slobodno vreme za fotografisanje i odmor u prirodi. U ranim poslepodnevnim časovima odlazak do Augsburga i smeštaj u hotel. Slobodno vreme i mogućnost obilaska grada Augsburga. Noćenje.
3.dan - Doručak. Posle doručka odlazak na celodnevni izlet u Legolend. U kasnim poslepodnevnim časovima povratak u hotel. Slobodno vreme i noćenje.
4.dan - Doručak, napuštanje hotela i odlazak na celodnevni izlet do Termi Erding. Oko 19 h planiran polazak iz Termi Erding za Beograd. Noćna vožnja, planiran dolazak u jutarnjim časovima u Beograd. Kraj putovanja.
Paket po osobi uključuje :

2 noćenja sa doručkom u trokrevetnoj ili četvorokrevetnoj sobi hotelu 3*
autobuski prevoz
jednodnevne ulaznice za Terme Erding
jednodnevne ulaznice za Legoland
ulaznica za zamak Neuschwanstein
organizaciju putovanja

Paket ne uključuje:

hranu i piće u termama i Legolandu
korišćenje sauna u Termama Erding
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualne troškove putnika.


***Minimum za ostvarenje grupe po prijavljenoj ceni je prijavljenih 20 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj osoba, prevoz je moguće organizovati uz doplatu i saglasnost svih putnika.
Cene za decu važe samo ako putuju u pratnji dve odrasle osobe.

 

 
 


GalerijaSmeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.